© 2019 av Total Helseservice AS. Nettside levert av Norra Communications AS

Vi gjør det mulig at du skal kunne bli hjemme, så lenge du selv ønsker.

Hvem er vi?

Total Helseservice AS har siden 2005 vært en privat leverandør av helsetjenester i Oslo & Omegn. Total Helseservice hjelper deg med å kunne bo hjemme og ha en trygg og god hverdag. 

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for deg og dine nærmeste etter deres behov. Vi kan hjelpe til med alt av pleie, matlaging, hente eller følgeoppdrag, rengjøring, handling, tilsyn eller bare et hyggelig og sosialt samvær. 

Om Total Helseservice 

 


Total Helseservice er opptatt av at du skal kunne bo hjemme så lenge du ønsker det. Vi tilbyr praktisk bistand (hjemmehjelp), hjemmesykepleie og tilleggstjenester. Gjennom vårt totale omsorgstilbud, er målet at du skal ha et godt liv hjemme med den hjelpen du trenger. For våre ansatte står respekt, livskvalitet og trygghet i fokus.  

 

Ansatte i Total Helseservice har bred erfaring og allsidig erfaring fra sykehus, sykehjem og hjemmesykepleie. Total Helseservice har levert hjemmetjenester siden 2005. Vi ble kåret til beste leverandør av hjemmetjenester i Oslo kommune gjennom brukerundersøkelsen i flere år.